Over Jaspers Elektrotechniek

Over Jaspers Elektrotechniek

Wij zijn een jong en snelgroeiend elektrotechnisch bedrijf, gevestigd in Etten-Leur

Over Jaspers Elektrotechniek

Over Jaspers Elektrotechniek

Wij zijn een jong en snelgroeiend elektrotechnisch bedrijf, gevestigd in Etten-Leur

"Na vijf jaar in loondienst te hebben gewerkt, groeide mijn ambitie om een eigen bedrijf te starten. Met trots kan ik zeggen dat Jaspers Elektrotechniek is uitgegroeid tot een betrouwbare naam in de sector, met de ambitie om verder te groeien en uit te breiden. Sinds september 2022 zijn wij gevestigd aan Vosdonk 39k2 in Etten-Leur."

Bram Jaspers, eigenaar Jaspers Elektrotechniek

Kwalitatieve dienstverlening

Kwalitatieve dienstverlening

Bij Jaspers Elektrotechniek staat kwaliteit en uitstekende dienstverlening hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om meedenkend en adviserend te zijn, waarbij we altijd gebruikmaken van A-merk producten en innovatieve oplossingen. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige en duurzaam verantwoorde producten, zodat we onze klanten op de best mogelijke manier kunnen helpen.

Onze expertise strekt zich uit over verschillende sectoren, waaronder woningbouw, nieuwbouw, renovatie en utiliteit. Of het nu gaat om het realiseren van elektrische installaties in een woning of het uitvoeren van grootschalige projecten voor bedrijven, wij staan klaar om de gewenste werkzaamheden netjes en binnen de afgesproken termijn af te ronden. Bij Jaspers Elektrotechniek staat de klant altijd centraal.

Wat ons onderscheidt van onze concurrenten is het persoonlijke contact met onze klanten. We geloven in transparantie en betrouwbaarheid, waarbij we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We gaan graag een stap verder om onze klanten te helpen en gerust te stellen. Geen idee is te gek en we doen ons best om mooie ideeƫn werkelijkheid te laten worden.

Waarvoor kunnen klanten bij ons terecht?

Waarvoor kunnen klanten bij ons terecht?

Bij Jaspers Elektrotechniek kunnen klanten terecht voor snelle service, deskundig advies, hoogwaardige kwaliteit en degelijkheid. Onze prijs-kwaliteitverhouding is optimaal en we streven ernaar om altijd het beste serviceniveau te bieden. Onze innovatieve aanpak stelt ons in staat om met de wensen van de klant mee te denken en samen te werken. We zijn er trots op dat we klaarstaan voor zowel particulieren als bedrijven.

Onze doelgroep bestaat uit diverse sectoren, waaronder bedrijven, instanties, organisaties, verenigingen en particulieren. Of het nu gaat om een klein huishouden of een grote commerciƫle onderneming, Jaspers Elektrotechniek is er om elektrische oplossingen op maat te bieden.

Onze aanpak

Onze aanpak

Naast onze inzet voor kwaliteit en service streven we er ook naar om duurzame producten te gebruiken bij al onze werkzaamheden. We zijn gespecialiseerd in het leggen van zonnepanelen en het plaatsen van laadpalen, waardoor we een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld.

Bij Jaspers Elektrotechniek staat uw tevredenheid voorop. We zijn er trots op dat we hoogwaardige elektrotechnische oplossingen leveren, met een persoonlijke touch en een toewijding aan uitstekende service. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw elektrotechnische behoeften te vervullen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het verschil dat Jaspers Elektrotechniek kan maken!